Milano

Milano, Italija

već od 379€

Opis destinacije

Milano, drugi po veličini grad u Italiji, je savršena kombinacija modernog urbanog života i bogate istorijske baštine. Poznat kao svetski centar mode i dizajna, Milano je domaćin brojnim svetski poznatim modnim revijama, ali to je samo deo onoga što ovaj grad nudi. Kultura i Istorija: Milano se može pohvaliti brojnim muzejima, galerijama i istorijskim spomenicima. Dvorac Sforzesco, monumentalna tvrđava iz 15. veka, danas je domaćin brojnim muzejima i umetničkim kolekcijama. Naravno, ne smemo zaboraviti i čuvenu Milansku katedralu - gotičko čudo arhitekture i jedno od najpoznatijih obeležja grada. Gradski Prevoz: Milano ima izuzetno razvijen sistem gradskog prevoza koji obuhvata metro, tramvaje i autobuse. Metro mreža, sastavljena od nekoliko linija, pruža brz i efikasan način da se stigne do bilo kog dela grada. Atrakcije: Osim mode i istorije, Milano je domaćin i nekim od najfinijih opernih kuća na svetu, kao što je Teatro alla Scala. Za ljubitelje umetnosti, tu je i čuvena freska Poslednja večera Leonarda da Vinčija koja se nalazi u samostanu Santa Maria delle Grazie. Klima: Milano ima umerenu kontinentalnu klimu. Leta su topla i vlažna, dok su zime hladne s povremenim snegom. Proleće i jesen su idealno vreme za posetu, sa umerenim temperaturama i manje gužve.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje Milano avionom
4 dana | 3 noći

Cenovnik
TERMIN / SOBA28.04.24.
01.05.24.
03.05.24.
06.05.24.
Jednokrevetna soba, Standard€525€515
Dvokrevetna soba€389€379
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard€389€379

Cena uključuje
- Direktan avio prevoz na relaciji Beograd-Milano Bergamo-Beograd kompanijom WizzAir (važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu),
- U cenu aranžmana uključen je ručni prtljag. Ručni prtljag 40 x 30 x 20 cm. Prtljag mora da stane ispod sedišta ili ispred vas. Prtljag može biti torba za laptop, ženska tašna ili mali ranac.
- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja i na bazi izabrane usluge
- Kolektivni ili privatni transferi aerodrom (BGY) - hotel - aerodrom (BGY)na destinaciji, a prema programu.
- Troškovi organizacije putovanja.
- Usluge asistencije predstavnika na destinaciji (ne podrazumeva se svakodneva i celodnevna asistencija)
 -U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).
- Aerodromske takse - Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse ( avio kompanija Wizz Air)

Cena ne uključuje
- Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Wizz Air
- Čekirani prtljag i/ili dodatni ručni većih dimenzija je moguće uplatiti pre polaska ili na samom aerodromu. Cena je na upit prema trenutno važećem cenovniku aviokompanije Wizz Air u trenutku rezervisanja.
- Individualne i unapred nepomenute troškove
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (za državljane Republike Srbije) KOJE POKRIVA I LEČENJE COVID-19
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu(uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3* -4 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* - 5 € po noćenju/po osobi

FAKULTATIVNI IZLETI
Đenova i outlet Seravalle - 35 €/25 € deca
Seravalle 20 € /10€ deca
Jezero Komo 25€ / deca 20€
Vožnja brodom po jezeru Komo - 20€ / 15€ deca

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno)

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu sasatavni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljena trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL STUDIOS 4* (Polasci 24.11; 12.01; 02.02; 16.02;)
Via Europa 56, 20093 Cologno Monzese, Italy
Hotel Studios se nalazi na adresi Via Europa 56, u Cologno Monzese, Italija. Odlično je pozicioniran sa lakim pristupom ključnim lokacijama:Udaljen je oko 40km od aerodroma BGY. Stanica gradskog prevoza je na udaljenosti od svega 500 metara.Za ljubitelje kulture i kupovine, glavne atrakcije kao što su Mediaset Studios, Milano Duomo i Galleria Vittorio Emanuele II su na dohvat ruke. Mediaset Studios su udaljeni samo 500 metara, dok su Milano Duomo i Galleria Vittorio Emanuele II na 10 km udaljenosti. Hotel Studios pruža brojne pogodnosti koje će učiniti vaš boravak ugodnim: Besplatan WiFi, Besplatan parking, Fitness centar, Bar, Restoran (uz doplatu),Konferencijske sale (uz doplatu) Smeštajne Jedinice Raznovrsne opcije smeštaja su na raspolaganju: Standard sobe: Opremljene sa 2
Kontinentalni doručak je uključen u cenu sobe i servira se u restoranu hotela od 7 do 10 časova na bazi samoposluživanja.
https://www.hotelstudiosmilan.com/

B&B HOTEL MILANO ORNATO 3* (Polasci: 08.12; 22.12)
Via Luigi Ornato, 64, 20162 Milano, Italija.
Hotel je udaljen oko 20 minuta tramvajem od centra grada. Smestaj se nalazi u okrugu Niguarda, blizu Parco Nord, i u srcu kvarta Bicocca, koji je bogat prodavnicama i restoranima. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak - kontinentalni švedski sto.
https://www.hotel-bb.com/en/hotel/milano-ornato

HOTEL SPORTING 4* (Polazak: 05.01;)
Hotel Sporting Cologno je smešten u Cologno Monzese,Hotel se nalazi na udaljenosti od 7 km od glavne železničke stanice Milano Centrale i 2.6 km od Galleria Campari. Takođe, u blizini se nalazi i umetnička galerija Italian Hangar Bicocca. Najbliža metro stanica, Cologno Centro, udaljena je oko 15 minuta hoda od hotela, što omogućava gostima laku povezanost sa centrom Milana. U blizini hotela nalazi se i nekoliko drugih gradova kao što su Vimodrone (2 km), Brugherio (3 km), Sesto San Giovanni (5 km) i Cernusco sul Naviglio (5 km). Hotel poseduje recepciju, restoran, parking, teretanu i Wi-Fi, kao i uz doplatu uslugu pranja i peglanja veša i louge bar. Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak - kontinentalni švedski sto

https://www.hotelsportingcologno.com/en/services/
DAN 1.
1. dan BEOGRAD - MILANO (BGY)
Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije tri sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za MILANO (Bergamo) u 21h00min (direktan let WIZZ AIR W6 4123). Planirano vreme letenja 1h40min. Planirano vreme sletanja u 22h40min - lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 2.
2. dan MILANO
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga uz mogućnost korišćenja fakultativnih izleta. Noćenje.

DAN 3.
3. dan MILANO
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga uz mogućnost korišćenja fakultativnih izleta. Noćenje.

DAN 4. Kraj putovanja
Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. 

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
- uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama